Usi glisante PDF Imprimare Email

Rafinarea gusturilor în privinţa aspectului exterior al clădirilor îşi spune cuvântul tot mai pregnant. Firmele care decid să investească în propria imagine şi o susţin prin toate mijloacele, se bucură de un statut deosebit în mintea consumatorului. Un element important al imaginii este locul în care sunt primiţi viitorii şi actualii clienţi, iar aspectul exterior crează prima impresie care cu greu mai poate fi apoi schimbată.

Sistemele de uşi glisante doorTECK® satisfac pe deplin toate exigenţele, fiind de o eleganţă simplă, lipsită de elemente greoaie şi având o eficienţă de necontestat. Reprezintă o alegere pe cât de interesantă pe atât de provocatoare. Sunt destinate accesului în zonele cu trafic fluid de persoane, cum ar fi: reprezentanţele comerciale, magazinele, mall-urile, supermarket-urile, hotelurile, sălile de conferinţă, birourile şi orice alte încăperi ale firmelor cu adevărat interesate de imaginea publică.

Dotările tehnice, gama largă de funcţii ce pot fi implementate şi adaptabilitatea sistemului la situaţii dintre cele mai diferite fac din sistemele de uşi glisante doorTECK® un etalon al statutului în afaceri.

 

Cautare Rapida

Contact

Noutati